När blir det ett slut på naiviteten i Väst?

KOMMENTAR

Majoriteten av västerlänningarna tycks leva kvar i inbillningens värld. Inga Fader Jacques Hamel, Lee Rigby eller Samuel Paty i världen kan väcka dem ur vanföreställningarna som de har fått sig itutade! Inga terrordåd såsom Nice, Manchester eller massvåldtäkter som i Köln, synes kunna väcka dem ur denna drömsömn.


När ska västerlänningarna förstå det existentiella hot som vi står inför? När ska ni ta lämpliga steg för att säkerställa att detta inte blir era barns framtid? Jag har undrat länge, men tycks få stå där, med frågan…


Problemen som vi står inför kan tyckas vara oöverstigliga, men det är dom inte. Allt som krävs är att tillräckligt många kvicknar till och röstar rätt i kommande val. Men det måste ske snart, för vi har kanske inte så många relativt fria val kvar.


Steg för steg stryps nämligen våra friheter ihjäl från två håll. Yttrandefriheten som är grunden för alla andra politiska och samhälleliga friheter har man naturligt nog riktat sig in på först. Från två håll klämmer denna kniptång oss. Från ena hållet, de troende muslimerna, som inte tolererar vår frihet och från andra hållet av statsmakten, som inte tolererar vår frihet att inte tolerera de intoleranta.

Manifestation för Samuel Paty vid Place de la République i Paris

Vi programmeras att inte reagera normalt på bestialiska dåd, som halshuggningen av Samuel Paty, med ett sunt folks naturliga försvarsmekanismer. Istället inbillas vi saker som att ”vi står tillsammans i detta” och att det är ”medborgarna mot extremisterna”. Faktum är istället att det inte finns någon värdegemenskap. Det finns ingen omfattande förståelse mellan européer och de nya invånarna från den muslimska världen gällande vad vi ska stå upp för i samhället. Detta är en bluff som man saluför så fort möjligheten finns!


Sanningen är istället en annan! Detta vet alla som har studerat värderingarna hos den muslimska befolkningen i Västeuropa. En undersökning från Storbritannien från 2006, visade att hela 78 % av muslimerna ansåg att de som avbildade Muhammed skulle straffas. Jag tror inte att vi kommer uppnå någon samsyn i den frågan, någon gång i framtiden. Istället är det ett faktum att värderingarna bland muslimerna i Västeuropa blir allt mer radikala för varje generation som de har levt här. Mellan 70 – 75 % har radikala åsikter inom frågor som slöjan och homosexualitet. Hela 13 % av de unga muslimerna, enligt en undersökning från samma land från 2007, sade sig vilja strida med organisationer som al-Qaida mot Väst.(1) Mer än vart åttonde ung muslim alltså, säger sig vilja föra heligt krig mot oss. Tala om en femtekolonn!


Nej, det finns ingen värdegemenskap att finna. Bara mer och mer konflikt runt de frågor som nu delar det mångkulturella samhället. Fler och mer kostsamma konflikter, är vad vi kan förvänta oss. Samtidigt intalas vi av våra ledare att allt är i sin ordning och att allt vi behöver göra är att ”stå tillsammans”.


Västerlänningarna fortsätter således att strömma till de stora manifestationer där dessa budord predikas. Men de är ihåliga manifestationer, som mer syftar till att ge folk en chans att gråta ut tillsammans, än att samla dem till handling. Jag skulle vägra att gå till en sådan manifestation för tillfredställelsen av emotionella behov. Jag skulle vägra om en sådan manifestation inte också var ett första steg mot resolut handling.


För att parafrasera en klassiker: Gärna en manifestation, men först en rejäl kursändring!

Fotnoter:

  1. Haveriet (2016). Sid 116.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s