Ärkeglobalisten Soros vill utnyttja att ”folk är desorienterade och rädda” i spåren av Corona!

KOMMENTAR

Ärkeglobalisten och originalbankstern George Soros intervjuas i italienska La Repubblica, med anledning av sin 90-års dag. Där klagar på att Sverige inte vill skuldsätta sig mer och orerar om att vi, som har lagt så mycket resurser på att ta emot migranter och betalar i topp per capita till EU, är ”själviska”. Han klagar på att EU:s ”sparsamma” inte vill ha eviga lån som han och hans vänner kan få eviga räntor ifrån.

Han yrar om andra, som han menar ”underminerar demokratin från insidan”, samtidigt som han själv stödjer gatumobbar som bränner, plundrar och mördar, med pengar i syfte att påverka den demokratiska processen. Vilket skämt!

Han talar om det ”öppna samhället” som egentligen betyder de öppna gränsernas samhälle och det västerländskas underkastelse.

Givetvis citerar SvD hans dimridåer, där han menar att all kritik mot hans illasinnade gärning är antisemitism, vilket givetvis är kvalificerat skitsnack.

Men utanför lämnar SvD, mycket lämpligt för agendan, det mest uppseendeväckande uttalandet som Soros gör i den refererade intervjun i italienska La Repubblica, för att inte väcka någon svensk som sover.

Cynikern Soros säger rakt ut, att Coronaepidemin, är ett bra tillfälle att avancera globalismen, eftersom folk nu är rädda och desorienterade!

“I would describe it as a revolutionary moment when the range of possibilities is much greater than in normal times,” he said. “What is inconceivable in normal times becomes not only possible but actually happens. People are disoriented and scared.

Och denna person erbjuder svensk MSM utrymme, utan erforderlig varningstext! Utan någon granskning av han agenda får han framföra sitt budskap! Skandalöst!

Om Mons Krabbe
Jag är en konservativ skribent och samhällsdebattör. På denna blogg skriver jag artiklar om säkerhetspolitik, historia, samhälle och religion. Om du uppskattar bloggen, sponsra gärna mig då, så att jag kan lägga mer tid på att skriva! Swish: 070 759 2872 Banköverföring: (Clear: 6761) - 991 843 118

One Response to Ärkeglobalisten Soros vill utnyttja att ”folk är desorienterade och rädda” i spåren av Corona!

  1. Pingback: Mons Krabbe: Globalisterna har fått ny energi av Covid 1984! – SveaNews

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: