Kommer massmigrationen leda till militärkupper i Europa?

Jag brukar inte re-blogga, men i detta fall anser jag det påkallat. För 2 år sedan var detta en av mina mest lästa artiklar, med 25.000 läsare på en vecka och spridning runt om i Norden. Ämnet blir bara mer och mer aktuellt, i takt med att samhällsordningen i Europa löses upp.

Återigen har nätverket av pensionerade franska generaler sagt ifrån! Denna gången via ett öppet brev, undertecknat av 20 generaler och 1000 officerare och soldater. Man varnar för inbördeskrig och raskrig och indikerar att bröderna i aktiv tjänst kanske måste agera till slut.

https://www.valeursactuelles.com/…/pour-un-retour-de…/

Nu när utvecklingen mot ett dystopiskt mångkulturellt samhällshaveri går allt snabbare, där en fullfjädrad folkersättningspolitik dessutom har satts i rullning av ett allt mer auktoritärt sinnat vänsterliberalt maktetablissemang, så kommer saker och ting troligen ställas på sin spets inom en 10-årsperiod.

För eller senare kommer folk få nog och antingen då genom ett till en början småskaligt, puttrande, inbördeskrig, eller i form av att höga militärer agerar för vad man ser som landets bästa. Frankrike är troligen ett ”most likely” objekt för detta steg (tillsammans med Grekland kanske), där det redan finns en kultur där man gärna lutar sig mot en ”stark man” i krislägen, såsom Charles de Gaulle.

Mons Krabbe

ANALYS

De förändringar som Europa har genomgått de senaste decennierna är enorma. Den stora och icke-upphörande invandringen från muslimska länder har skapat en ny konfliktlinje genom de europeiska samhällena. De mest tongivande representanterna för de muslimska grupperna visar liten eller rent av ingen vilja till anpassning till våra samhällens normer och kultur. I de s.k. ”utanförskapsområdena” växer laglösheten och distansen till majoritetssamhällena, genom ett till synes märkligt, men vid eftertanke kanske ändå inte så märkligt (1), samförstånd mellan områdenas religiösa och dess kriminella. Röster har redan höjts i Frankrike om att dessa områden borde bli, inte bara de facto självstyrande, utan även de jure. Än är det dock få som lyssnar på sådana defaitistiska röster.

Problemet kvarstår dock, att vi idag inte har någon som helst lösning på problemet ”Islam i Europa”. Klyftan mellan den muslimska befolkningen i Västeuropa och värdkulturerna vidgas allt mer för varje ny generation (2)

Visa originalinlägg 1 711 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s