Stenansikten och islamister

Mehmet Kaplan verkar helt oberörd av skandalen och varken Löfven eller MP avser sparka/utesluta honom. Det är tydligen fullkomligt omöjligt att få ett statsråd från vänsterblocket att lämna sin position. Dom har helt enkelt ingen skam i kroppen! Ingen politisk storm är stark nog att få deras betonghäckar ur stolarna, samtidigt som statsråden från höger blåser ur efter minsta lilla vindpust.

Beror denna skillnad på att dom har en högre grad av förakt för folkets reaktioner? Löfvens, Wallströms, Romsons och Kaplans iskyla inför sin egen inkompetens och sina övertramp mot demokratin, för mina tankar till sovjetelitens stenansikten på Lenins mausoleum på 1:a maj. Attityden att folket existerade för deras skull och inte tvärt om.

Mehmet Kaplan är en skam för vilken regering som helst som säger sig värna demokratin och vill bekämpa radikaliserad religionsutövning och fascism, men inte Löfvens. Denna Löfven som har utgjutit sig om vad han anser vara fascister på hemmaplan. Istället sopas Kaplans felsteg under mattan med ord som ”jag är övertygad om hans demokratiska värdegrund”. Hur kan han vara det?

Mehmet Kaplan har:

– Som ordförande för unga muslimer (2000-2002) bjudit in antisemitiska hatpredikanter, såsom Riyadh ul Haq, som förespråkar ett väpnat Jihad!

Jämställt de jihadister som reser ner till Syrien för att kämpa, för ett framtida religiöst styre och raserandet av en sekulär statsbildning, i organisationer som tveklöst är odemokratiskt sinnade och ofta terroristorganisationer såsom al-Qaida och IS, med våra finlandsfrivilliga som kämpade för en demokratis överlevnad mot en auktoritär jätte.

– Som statsråd fortsatt att odla kontakter med islamistiska och fascistiska organisationer, här i Sverige och nere i Turkiet, som är skyldiga till hundratals mord. Detta verkar för att ge dessa organisationer legitimitet och råg i ryggen samtidigt som det delegitimerar och försvagar demokratin i unga muslimers ögon. Detta är mycket allvarligt!

Milli Görus, vars möte Kaplan höll ett tal på, är en organisation som uttryckligen fientligt ställt mot västerlandets sekulära värderingar och som vill se en återgång till religiöst styrda värderingar. Kan man som statsråd inte vara medveten om detta när man håller tal på deras evenemang? Det är trots allt den ”ledande turkiska diasporaorganisationen i Europa”.

Jag kan bara dra slutsatsen av detta mönster att Kaplan bär på starkt odemokratiska värderingar som han gör sitt bästa för att dölja för offentligheten. Regeringen Löfven och Miljöpartiet gör allt för att blunda för detta, då de anser att islamister är det bästa sättet att få ”den muslimska rösten”. Detta är en resignerande och farlig linje som dessutom känns som en förolämpning mot de muslimer som vill integreras i Sverige och som väljer ett sekulariserat liv. Men detta är vänsterns linje, vilket vi även kunde se i samband med Omar Mustafa – affären!

3 kommentarer

 1. Tack för en bra blogg.
  Tänkte du kunde göra ett bra inlägg under eget namn eller till Borgerlig Framtid.

  Kopplingarna med islamisterna är så mycket större och jag tycker snaran borde dras åt till hela högen nu.
  Kolla in kopplingarna till den erkända fd islamisten Anna Sunberg:

  Charta 2008 har flugit under mångas radar alldeles för lång tid…

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/kretsen-bakom-kaplan-foerringar-terrorism-11456
  https://detgodasamhallet.com/2015/06/13/mehmet-kaplan-ett-islamistisk-troll-i-sveriges-regering/
  http://gudmundson.blogspot.se/2012/03/ytterligare-en-domd-terrorist-nara.html
  Lite om Anna Sundberg:
  http://gudmundson.blogspot.se/2012/02/ska-frankrikes-mest-erfarna-jihadist.html
  http://www.gp.se/n%C3%B6je/anna-sundberg-%C3%A4lskade-terrorist-1.183189

  Och det bästa till sist, vilket parti finns hennes engagemang inom?
  Tada:
  http://www.mp.se/om/anna-sundberg

  Trevlig läsning!

  Gilla

 2. Kaplanen – ja merparten av pellejönsarna i Miljöpartiet – påminner om den där statyetten som föreställer tre apor, varav den ena håller för munnen, den andra håller för öronen och den tredje placerar händerna för ögonen.

  Sedan kan man med gott (???) samvete säga: ”Jag har inget sagt, hört eller sett.”

  Eller varför inte: ”Jag hade ingen aning om vilka jag umgicks med.”

  Jo jo, är man aningslös och naiv så är man. Då kan man, om man vill, bli politiker. I alla fall inom Miljöpartiet. Eller, alternativt, göra en religiös karriär och kanske rent av nå ärkebiskops rang.

  Halleluja som lök på laxen till det.

  Gilla

  • Visst visste han! Men detta är ändå det lilla i sammanhanget. Denna middag. Värre är talen för Milli Görus och att han är knuten till Erdogan.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s